сите категории
EN

EHS СИСТЕМ

Дома>EHS СИСТЕМ

EHS СИСТЕМ


Животна средина, здравје и безбедност при работа

Компанијата е посветена на промовирање на зелена хемиска синтеза и одржување на здрав систем за управување со животната средина, здравјето и безбедноста (EHS). Ние се придржуваме до начелото на претпријатието „ориентирани кон луѓето, безбедноста на прво место и заштита на животната средина“, строго ги почитуваме сите важечки закони, регулативи и стандарди за EHS на државата и локалните власти, воспоставуваме и строго спроведуваме внатрешни правила и прописи и процедури за управување со да ги задоволат потребите на релевантните организации и клиенти. Ние се залагаме за заштита на зелената средина, безбедност и здравје при работа, одржлив развој, обезбедуваме производи со висок квалитет, се стремиме да создадеме суштински безбедни и еколошки претпријатија и се стремиме да постигнеме континуирано подобрување на системот за управување со EHS на претпријатијата.

Жешки категории