сите категории
EN

Центар за новости

Дома>За нас>Центар за новости

Публицитет на оцена на влијанието врз животната средина

Време: 2021-11-21 Посети: 80

江西淳迪生物科技有限公司年产2505.6吨原料药及中间体项目(一期)环及中间体项目(一期)环增二次公示Јавно учество во втората јавност на оценката влијанието врз животната средина на 2506.6 тони API и среден проект (фаза I) на Jiangxi Chundi Biotech Co., Ltd

C7WE6OV5CF$XVS%`IR6O3%C

Претходно: Состанок на CPHI во 2023 година, штанд # W2-G18

Следно: Состанок на CPHI во 2019 година

Жешки категории