сите категории
EN

Нашата историја

Дома>За нас>Нашата историја

2021

Преименувано во Jiangxi Chundi Biotech Co., Ltd. Успешно развивајте растителни производи со витамин Д и аналози.

Основано заедничко вложување Хунан Чунксинг биотехнологија копродукции, Ltd., одговорен за глобалниот бизнис на витамин Д3 и 25-хидрокси витамин Д3 во областа на исхраната на животните.

Основано заедничко вложување Hunan K-Genetech Co., Ltd., одговорен за развој на суровина на mRNA и неживотинска суровина за липозом.

2019

Компанијата ја помина квалификацијата за сертификат за систем за управување со квалитет ISO9001 и сертификат за систем за управување со животната средина ISO14001

2018

Преименувано во Jiangxi Shentian Biotechnology Co., Ltd.
Добијте Национален сертификат за високотехнолошки претпријатија.

2007

Компанијата е новооснована со името Jiangxi Aizhenna Pharmaceutical Co., Ltd., специјализирана за производство на фармацевтски посредници и API.

Жешки категории