сите категории
EN

Производи

Дома>Производи

Производ

Растителен холестерол и деривати

име на продукт КАС Бр. спецификација апликација
Холестерол 57-88-5 спецификацијаUSP / EP / CP апликацијаКозметика, LNP, медиуми за клеточна култура.
25-хидроксихолестерол 2140-46-7 спецификацијаВо куќата Std. апликацијасредно
7-Дехидрохолестерол (7-DHC) 434-16-2 спецификацијаВо куќата Std. апликацијаКозметика, средно
25-хидрокси-7-дехидрохолестерол 22145-68-2 спецификацијаВо куќата Std. апликацијасредно
ергостерол 57-87-4 спецификацијаВо куќата Std. апликацијаКозметика, фармацевтска

Витамин Д од растително потекло

име на продукт КАС Бр. спецификација апликација
Витамин Д3 (холекалциферол) 67-97-0 спецификацијаUSP/EP апликацијаAPI, човечка исхрана, додаток за добиточна храна
25-хидрокси витамин Д3 (калцифедиол) 63283-36-3 спецификацијаUSP/EP апликацијаAPI, човечка исхрана, додаток за добиточна храна
Витамин Д2 (ергокалциферол) 50-14-6 спецификацијаUSP/EP апликацијаAPI, човечка исхрана, додаток за добиточна храна

Активни деривати на витамин Д

име на продукт КАС Бр. спецификација апликација
Калцитриол 32222-06-3 спецификацијаUSP апликацијаХипопаратироидизам, Хронична бубрежна дијализа, Остеопороза
Алфакалцидол 41294-56-8 спецификацијаEP апликацијаХиперпаратироидизам, рахитис, остеопороза
Калципотриол 112965-21-6 спецификацијаEP апликацијапсоријазата
Елдекалцитол 104121-92-8 спецификацијаВо куќа апликацијаостеопороза
Максакалцитол 103909-75-7 спецификацијаВо куќа апликацијаХиперпаратироидизам, Псоријаза

Жешки категории