сите категории
EN

СИСТЕМ КВАЛИТЕТ

Дома>СИСТЕМ КВАЛИТЕТ

СИСТЕМ КВАЛИТЕТ  

Врз основа на принципот на прво квалитет, компанијата строго ги имплементира барањата за управување со квалитетот на GMP и воспоставува систем за управување со квалитет кој опфаќа истражување и развој, производство, контрола на квалитетот, обезбедување квалитет, складирање и логистика. Компанијата има воспоставено оддел за контрола на квалитет (QC) и оддел за обезбедување квалитет (QA) соодветно. Одделот за КК е главно одговорен за проверка на суровините и производите, а одделот за ОК е главно одговорен за надзор и управување со квалитетот на целиот процес на производи од суровини до готови производи и го стандардизира и подобрува системот за управување со квалитет. Компанијата има добиено сертификат за систем за квалитет ISO 9001, а исто така квалификувани од многу клиенти.

1

2

3

Жешки категории