сите категории
EN

Кои сме ние


Jiangxi Chundi Biotech Co., Ltd. е Национално претпријатие за висока технологија што ги интегрира науката, индустријата и трговијата, со регистриран капитал од 30 милиони јуани и површина од 42000 m2. Се наоѓа во зоната за економски и технолошки развој Џинггангшан, градот Џиан, провинцијата Џиангкси. Компанијата главно произведува растителен витамин Д и активни аналози на витамин Д, холестерол од растително потекло и неговите деривати. Производите се широко користени во фармацевтската, сточна храна и прехранбената индустрија.

Компанијата располага со комплетни производствени капацитети и опрема. Има изградено производствена линија со годишна способност од 10 тони кристали на витамин Д3, 10 тони 25-хидрокси витамин Д3 кристали и 2 тони кристали на витамин Д2. Воспоставени се проекти за индустријализација како што се 20 тони холестерол и деривати на витамин Д како калцитриол, алфа калцитриол и калципотриол итн. Компанијата располага со напредни капацитети и опрема за ферментација, фотохемиски и синтетички, дизајн на научен процес, разумен распоред на опремата и целосни мерки за безбедност и заштита на животната средина.

Компанијата формираше центар за истражување и развој во Чангша, Хунан, со тим за истражување и развој на високо ниво и високо образован, посветен на истражување и развој на високотехнолошки фармацевтски API и посредници. Компанијата има добиено сертификат за системот за управување со квалитет ISO9001 и сертификација за системот за управување со животната средина ISO14001.

Од своето основање, компанијата отсекогаш се придржувала до деловната филозофија на интегритет, трудољубивост, иновативност и победа-победа. Ќе се стремиме да истражуваме нови можности, да одговориме на новите предизвици и самоуверено да одиме напред со нашите партнери во посветла иднина.

Жешки категории